Oikaisee maksuliikenteen mutkat

Vankka ammattitaito ja yli 30 vuoden kokemus perintäalalta takaavat tuloksekkaan toiminnan. Kun tarvitsette kokenutta perintäalan ammattilaista ja mutkatonta palvelua, voitte luottaa meihin.


Perintätalo B.plan Oy on täyden palvelun perintätoimisto. Olemme valtakunnallinen, asiakasläheinen perinnän moniosaaja. Vankan ammattitaitomme ja pitkän kokemuksemme ansiosta saamme aikaan tuloksia. Huolehdimme saatavienne hallinnasta joustavasti ja panostamme asioiden sujuvaan hoitoon toimeksiantajan asiakassuhteet huomioiden.

Huolehdimme asiakkaistamme kokonaisvaltaisesti ja tavoitteenamme ovat pysyvät kumppanuussuhteet. Räätälöimme asiakkaillemme heidän tarvitsemansa palvelukokonaisuuden ja kehitämme toimintaamme asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden mukaan.

Pidämme asiakkaamme aina ajan tasalla toimeksiantojen tilanteesta.

Miksi kannattaa valita B.plan?

 

Haluatko lähettää saatavasi perittäväksi?

KATSO OHJEET

 

bullet

Perintä

Vapaaehtoinen perintä

Vapaaehtoiseen perintään sisältyvät mm. maksuvaatimuksen lähettäminen, puhelinperintä, maksusopimusneuvottelut, maksusopimuksen laadinta ja seuranta sekä velallisen luottotietojen tarkistus. Kun vapaaehtoinen perintä tuottaa tulosta, päästään molemmille osapuolille parhaaseen ratkaisuun.

LUE LISÄÄ

Oikeudellinen perintä

Jos vapaaehtoinen perintä ei ole tuottanut tulosta, suosittelemme tapauskohtaisesti asian vaatimaa oikeudellista perintää, esimerkiksi haastehakemusta tai konkurssiperintää.

LUE LISÄÄ

 

Vuokrasaatavien perintä

Vuokrasaatavien perintä on erityisosaamistamme – hoidamme niin asuin- kuin liikehuoneistojen vuokrien perinnän ammattitaitoisesti. Joskus ainoa vaihtoehto on hakea vuokralaiselle häätöä. Tällaisessa tilanteessa hoidamme vuokrasopimuksen purun ja häädön puolestasi.

LUE LISÄÄ

Provisioperintä

Provisioperintäpalvelumme soveltuu tilanteisiin, joissa toimeksiantaja haluaa välttyä perinnästä aiheutuvilta kustannuksilta. Provisioperintäpalvelun kautta myös pienempien saatavien perintä on toimeksiantajalle kannattavaa.

LUE LISÄÄ

 

 

Kertaperintä

Satunnaisille saataville käytössänne on tehokas kertaperintämme. Kertaperintä sisältää maksuvaatimuskirjeen, puhelinperinnän, maksusopimusneuvottelut, maksusopimuksen laadinnan ja seurannan sekä velallisen luottotietojen tarkistuksen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä perinnästä

Täältä löydät vastauksia meille usein esitettyihin kysymyksiin perinnästä.
Jos et löydä etsimääsi vastausta tai haluat tietää lisää, ota yhteyttä – autamme mielellämme.

LUE LISÄÄ

 

 

bullet

Maksuhuomautuspalvelu

Nopea toimintamme varmistaa saatavanne. Maksuhuomautuspalvelumme hoitaa puolestanne:

Palvelu sovitaan aina asiakaskohtaisesti yrityksenne rutiineja ja toimintatapoja tukevaksi. Maksuhuomautuspalvelullamme oikaisette maksuliikenteenne mutkat.

bullet

Myyntireskontran ulkoistamispalvelu

Myyntireskontran ulkoistaminen ja täsmällinen maksujen seuranta takaa yrityksellenne nopean ja tasaisen kassavirran sekä vapauttaa omia resurssejanne yrityksenne ydintehtäviin.

Palvelu sovitaan aina asiakaskohtaisesti yrityksenne rutiineja ja toimintatapoja tukevaksi. Ulkoistamalla myyntireskontrasi meille yrityksenne kassavirta tehostuu ja voitte keskittyä olennaiseen.

Myyntireskontran ulkoistamispalvelumme kattaa

bullet

Lakiasiat

Kun perintää ei voida jatkaa, käytettävissänne on lakitoimistomme, joka hoitaa puolestanne esimerkiksi riitautettujen saatavien selvitykset ja neuvottelut sekä riitoihin perustuvat oikeudenkäynnit. Asiointi on mutkatonta, kun asiantuntijamme tuntee asian taustan jo ennalta. Lue lisää lakipalveluistamme.